Fornuftige fifs ved benyttelse af en drikkedunk

05 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Mennesket kan overleve et par dage uden væske, og selvom vi nok ikke tænker aktivt over det, så er der mange forskellige væsker, som vi indtager i løbet af en dag fra kolde drikke til varme drikke alt efter, om vi skal vågne om morgenen, slukke tørsten i varmen eller nyde en god drink.

Vi består jo selv af vand, og vand er der både i mad og stort set alt drikkeligt.

Du kan bare forsøge at gå en hel dag uden at få noget at drikke, og så vil du hurtigt mærke en stor forskel – det er næsten umuligt.

Derfor er det smart, at man kan have væske på sig, men en juicekarton holder ikke særligt godt i en taske eller generelt med på farten, og det er svært at genfylde en vandflaske, når den første er blevet tømt.

Derfor kan det bedst svare sig at bruge den drikkedunk til det formål – så længe man forstår at bruge den ordentligt.

Brug drikkedunken med omtanke, så intet går til spilde

Som det første skal du blive bekendt med den, når du skal fylde den op, for det er jo ikke altid, at man lige gør det fra en vandhane, så man har rigeligt af væske at gøre godt med; det kan jo være fra en anden beholder til denne drikkedunk, så man helst vil have, at der går så lidt som muligt til spilde, for ellers kan man ikke redde den.

Når man har brugt den, så skal man huske at skylle den og gøre den ren, så den er klar til at blive brugt igen.

Har man den med på tur, så bør man ikke udsætte den for for meget varme fra solen eller pakket ind, da indholdet så kan blive varmt; derfor plejer man også at sætte den ude på tasken, man formentlig har med sig, så man hurtigt kan få noget at drikke fra dunken.

Flere Nyheder