Find den rette tandlæge når du skal have et tandimplantat

06 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Der kan blive brug for et tandimplantat, hvis du flækker din tand således at den ødelægges fra krone til rod. Ofte sker dette med rodbehandlede tænder, da de har fået fjernet nerven og derfor er mere skrøbelige end intakte tænder. Således kan du nemt flække en tand på langs, hvis du eksempelvis bider i noget hårdt. Og så er det ikke sikkert, at den kan reddes med en fyldning eller med en krone.

Når du har flækket en tand, og eventuelt har fået den lappet sammen med cement hos tandlæge vagten, bør du hurtigst muligt finde en tandlæge som kan hjælpe dig med en mere langsigtet løsning. Du bør dog ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du skal vælge den tandlæge, som skal vurdere om du er bedst tjent med en krone eller med et implantat.

Det er vigtigt, at du finder en tandlæge som du er tryg ved, og som har erfaring inden for isættelse af implantater og tilpasning af kroner. Kun på den måde kan du opnå et resultat som du kan være tilfreds med, og som du kan have glæde af i mange år.

Få et godt tilbud på tandimplantat i århus

Er du bosiddende i Århus eller omegn, kan du med fordel opsøge Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er en tandlæge klinik med central beliggenhed i Århus. Her finder du udelukkende dygtige og erfarne personaler i form af tandlæger, tandplejere og klinik assistenter, som alle arbejder tæt sammen om at give dig den bedste oplevelse og en solid service.

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen kan du altid få en saglig vurdering af dine tænders tilstand og beskaffenhed. Skulle det vise sig nødvendigt at isætte et tandimplantat, kan Tandlægerne på Stjernepladsen løse denne opgave til et rent tolvtal. Du kan roligt lægge dine tænder i hænderne på Tandlægerne på Stjernepladsen og forvente et smukt og naturligt resultat.

Læs mere om tandimplantater, og se tandlæge klinikkens aktuelle prisliste, på stjerneklinik.dk

More articles