Hvad oplever man i form af storkøkken service?

21 August 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Storkøkken service kan være det direkte, hvor man bestiller den slags udefra, så man kan få det ordnet for en i en samlet pakke.

Det kan være ved, at man skal afholde en festival eller større event over en kortere eller længere periode, hvor man har brug for, at der er opstillet et køkken, hvor folk kan komme at spise, når der er brug for det eller på bestemte tidspunkter.

Det kan også være, at man allerede ejer sådan et storkøkken, hvorfor man har brug for reservedele og andre remedier til at holde det ved lige, hvilket kan være alt fra, at noget skal udskiftes til, at man har brug for at gøre det rent på den mest forsvarlige måde efter foreskrifterne.

Men storkøkken-service kan jo i sig selv også være forskellige områder, når man dykker ned i, hvordan der bliver arbejdet i sådan et storkøkken.

Selvfølgelig kommer det jo meget an på, om det er til en kantine i et større firma, i en restaurant eller ved en institution.

Men derfor kan vi godt slå ned på nogle forskellige områder, som man kan være ret sikker på, at man kan finde af serviceformer i et storkøkken, mens nogle måske varierer i størrelse og form, mens andre måske ikke findes.

Der skal jo være nogle, der laver maden, og her kan der så være en overkok, der holder øje med det hele.

Hvis man ikke henter maden selv, bliver den måske serveret til gæsterne, men ellers bliver den stillet frem, så man ved, at nu er maden klar til at blive hentet.

Dernæst er der også dem, der står for at samle service med videre ind igen og eventuelt vaske det op, hvis man ikke ligefrem har opvaskere til den slags.

Nogle gange overlapper disse opgaver da også fra køkken til køkken.

More articles