Smukke og levende plakater til alle rum i huset

26 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en måde, hvorpå du på stilfuld og afdæmpet vis kan dekorere væggene i din bolig? Så skulle du tage og overveje plakater fra det danske firma ViSSEVASSE. ViSSEVASSE er en dansk familieejet og -drevet virksomhed som selv forestår såvel design som fremstilling af plakater, puslespil, anledningskort, notesbøger og andre papir varer.

ViSSEVASSE designer og fremstiller plakater i høj kvalitet, som på én og samme tid maner til drømmerier og eftertænksomhed. Plakater fra ViSSEVASSE er stilistisk og æstetisk lækre, og holdt i douche farver – med rene linjer og i en underspillet, dog karakteristisk, stil.

Du vil altid kunne finde plakater, som matcher soveværelset, stuen, børneværelset, entreen, køkkenet eller endog badeværelset, i det store udvalg af flotte kvalitets plakater hos ViSSEVASSE.

Plakater i bæredygtig kvalitet fra ViSSEVASSE

ViSSEVASSE er andet og mere end smukke, visuelle rejser ind i drømmenes virkelighed. ViSSEVASSE står også for social og økologisk bevidsthed og bestræber sig derfor på at fremstille bæredygtige og holdbare produkter. Derfor anvender ViSSEVASSE udelukkende materialer som er FSC certificerede.

FSC mærkede produkter er fremstillet under iagttagelse af bæredygtigheds princippet, og stammer fra ansvarligt drevne FSC certificerede skove, fra genbrugsmaterialer og fra andre kontrollerede oprindelser. I en FSC kontrolleret skov beskyttes både dyre og plante liv, og skov arealet bevares over generationer. Samtidig har skov arbejderne ordentlige forhold og får en fair løn for deres arbejde. Og så kan du købe ViSSEVASSE plakater med god samvittighed.

Der ud over sikrer ViSSEVASSE at så stor en andel af produktionen som muligt kan foregå under hjemlige himmelstrøg. Således foregår 93% af produktionen i Danmark, hos leverandører som deler ViSSEVASSEs syn på bæredygtighed når det gælder såvel arbejdsforhold som vores alle sammens miljø.

Du kan læse mere om ViSSEVASSE, og se det store udvalg af smukke plakater, i den online shop på ViSSEVASSEs hjemmeside vissevasse.dk

More articles