Har du den rette alder til en ansigtsløftning?

25 October 2020
Lykke Holzmann Søby

editorial

Hudens tilstand er nøglen til et ungdommeligt udseende. Desværre fremskynder år med sol, tyngdekraften og daglige belastninger aldringsprocessen og det kan forårsage rynker i ansigtet. Efterhånden som tiden går, udvikler disse forhold sig i sidste ende til permanente folder og man ser pludselig gammel og træt ud, end man føler sig indeni.

Hvis man går og overvejer at få en ansigtsløftning eller en anden kosmetisk operation, kan man måske have nogle skrupler for eksempel kan man overveje om det mon er for tidligt, og om man bør vente lidt længere. Selvom folk i midten af ​​40’erne ofte ser de bedste resultater, afhænger den optimale alder for at få en ansigtsløftning af hver persons individuelle forhold, som er unikke for deres ansigt. I de fleste tilfælde er personer i 40’erne, 50’erne og 60’erne de bedste kandidater til ansigtsløft. Alle der har et godt helbred, men er ærgerlig over at deres ansigt begynder at vise tegn på aldring har faktisk den rette alder til et kosmetisk indgreb, der er ikke nogen regler om hvornår det er bedst. I stedet handler det om hvordan man har det med sig selv, og det er vigtigt at have det godt med sit udseende, da det kan være med til at give en selvtillid.

Er du klar til en ansigtløftning?

Det vigtigste når du skal have en kosmetisk procedure, er at du føler dig klar til det. Måske er rynkerne om øjnene blevet dybere, eller måske er det furerne i panden. Måske bliver du ked af at se dit spejlbillede, fordi du har rende eller poser under øjnene. Måske er huden om kæberne blevet slap. I så fald er det ligegyldigt om du er 35 eller 55, hvis et ansigtsløft kan hjælpe dig til at blive glad igen, så er det netop det du skal have.

Hvis du mener det er på tide, så besøg https://www.agata-privathospital.dk/ og få den bedste behandling, du kan forestille dig.

More articles