En god fiskestang er en fornem gave nu om dage

25 February 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan måske overraske dig at finde ud af, at det at fiske er gået hen og blevet virkelig populært for mange mennesker gennem de sidste par år.

For nogle er det blevet en sport, hvor de tager ud til konkurrencer og prøver deres evner af, mens andre ikke kan starte dagen eller slutte den, uden de lige skal ud at fiske.

Nogle vil fiske bare for at fange noget og smide det ud igen, ellers har det ikke være en god fisketur, mens andre gerne vil fange noget fisk for at kunne spise noget sundt, som man selv har fanget og tilberedt helt fra bunden.

Og så endelig har man dem, som der bare tager ud for at fiske lidt for sjov, og det er nok hos dem, at man skal se, hvorfor det at fiske er blevet så moderne.

fiskestænger

Giv fiskestangen som gave – den vil falde i god jord

For vi har jo travlt nu om dage og bruger mange af vores vågne timer på at kigge på en skærm, om det er vores arbejdscomputer, vores smartphone eller TV’et, når vi streamer.

Der bliver ikke meget tid til at komme ud, og det bliver hurtigt kedeligt bare at gå en tur.

Med det at fiske er der både mulighed for spændingen ved at se, om man fanger noget, eller man kan bruge det til at meditere, lade op og slappe af, om man selv står helt ude i vandet, eller man befinder sig lige ved vankanten.

Måske tænker du ikke, at din ven lige er fiskertypen, men det er som bekendt ikke svært at fiske på en almindelig måde, og det er mere, hvor teknisk og besværligt, man har lyst til at gøre det at fiske.

Så ved at give en fiskestang i gave kan man antænde noget hos ens ven, som vedkommende formentlig ikke selv ville have fundet på.

More articles