Hent din medicin på dit nærmeste apotek i Randers

01 September 2021
Astrid Pedersen

editorial

Det er altid en fordel at kende diverse faciliteter i sit lokalområde, her under de forskellige apoteker.

Hvad kan apoteket hjælpe mig med?

Har du brug for at afhente medicin som du har fået udskrevet på recept hos din læge vil dette typisk foregå på et apotek. Men apoteket er meget andet og mere end blot et afhentnings sted for læge ordineret medicin. Du finder for eksempel den bedste håndkøbsmedicin på apoteket. Og de dygtige personaler yder kvalificeret rådgivning omkring dosering og indtag af medicin.

Hvor kan jeg gå på apoteket i Randers?

Er du stolt randrusianer, og leder du efter dit lokale apotek? Så behøver du ikke at lede længe. Du har nemlig flere valgmuligheder.

Randers huser intet mindre end tre apoteker, tre medicin udleveringssteder, og et enkelt håndkøbs udsalg. Hovedapoteket i Randers hedder Randers Jernbane Apotek, og er flankeret af de to mindre apoteker Langå Apotek og Apoteket Thorsbakke.

Randers Jernbane Apotek finder du centralt beliggende på Vester Torv, med let adgang fra gaden uanset om du er til Ford, på cykel, eller bruger de offentlige transportmidler. Er du i bil findes der gode parkeringsmuligheder tæt på apoteket. Og bruger du rollator, eller sidder du i kørestol, er det stadig nemt at bruge det lokale apotek.

Det samme gør sig gældende for Apoteket Thorsbakke, som er placeret i Randers sundhedscenter. Du kan med stor fordel benytte dette apotek hvis du er tilknyttet en af de læger som har til huse i centeret. Og har du ikke mulighed for at komme ind til byen når du skal afhente læge ordineret medicin eller købe håndkøbsmedicin kan du benytte Langå Apotek, håndkøbs udsalget i Laurbjerg, eller et af medicin udleverings stederne i Stevnstrup, Spentrup og Harridslev.

Du kan læse mere, og finde dit nærmeste apotek i Randers, på randersjernbane.apotekeren.dk

More articles