Få hjælp til stress behandling hos en dygtig psykolog

23 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

Hvert år lader mange – alt for mange – danskere sig sygemelde med stress. Og desværre får en stor del af disse varige mén af tilstanden. Hvis du er en af dem som har ladet dig sygemelde er det derfor vigtigt at du tager din sygdom meget alvorligt, og at du søger den rette hjælp i forbindelse med behandlingen.

Lad din psykolog hjælpe dig igennem stress

Hvis du er sygemeldt med stress er det et tegn på at du har gået rundt med denne farlige sygdom i alt for lang tid. Stress symptomer er kroppens måde at fortælle os om overbelastning, udbrændthed og mangle på opmærksomhed på egne behov.

Langt de fleste mennesker, som går ned med stress, har længe – måske i et forløb på flere måneder eller år – ignoreret fare signalerne. Når først man er nede og bide i græsset kan det være ganske svært at komme op igen. Og derfor er det en god idé at konsultere en dygtig psykolog. Hos en psykolog får du et rum hvor du kan vende alle de ting der synes svære.

Ofte vil man som stress ramt individ gå og brænde inde med tanker og følelser som man måske ikke nødvendigvis har lyst til at dele med familie, venner eller kolleger.

psykolog

Når du besøger en psykolog vil der ikke være nogen fordømmelse – og du vil aldrig opleve at dine problematikker bliver forklejnet eller bagatelliseret. En autoriseret psykolog vil kunne hjælpe dig med alt det der nager og gør ondt. Og dette er et vigtigt skridt på vejen til din helbredelse.

Hvor an jeg finde en dygtig og kompetent psykolog i Odense?

Hvis du er bosat i Odense eller nærmeste omegn kan du med stor fordel tage kontakt til autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann. Jens Henrik Thormann har arbejdet som privat praktiserende psykolog i mange år, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig. Læs mere på psykologpraksis-odense.dk

More articles