Få den bedste Reiki undervisning i Danmark

06 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du til daglig arbejder med mennesker, kender du sikkert alt til at føle dig udtømt og udbrændt på det mentale plan efter en lang arbejdsdag. Samtidig kan det være ganske svært at lade batterierne op igen på egen hånd. Og måske kan du ofte mærke ubalancerne fysisk, i form af kroniske smerter og uforklarlige spændinger som ikke vil gå væk.

Skab balance i dit liv med Reiki healing

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående er Reiki muligvis noget for dig. Med Reiki kan du lære at beskytte dine egne energier samtidig med at du kanaliserer energi fra universets egne uudtømmelige kilder. På den måde kan du stadig hjælpe mennesker, men uden at slide dig selv op.

Hvor kan jeg få kvalificeret Reiki undervisning?

Hos Reiki mester Christo Blaak (Padam) kan du i løbet af en weekend blive indviet i Reiki universet og lære de fundamentale principper i Reiki at kende.

Christo Blaak (Padam) har til huse i Brædstrup mellem Horsens og Silkeborg hvor Reiki kursuscenteret ligger. Men Christo Blaak (Padam) afholder Reiki kurser mange andre steder rundt omkring i Danmark, dog primært i Jylland. I 2020 kunne du blandt andet finde Reiki kurser ved Christo Blaak (Padam) i Hjørring, Give, Ribe og Løsning. Og har du mulighed for at arrangere et Reiki kursus tæt på din egen bopæl er Christo Blaak (Padam) meget åben over for invitationer.

I løbet af et weekend kursus i Reiki healing lærer du alle de teknikker som bruges i forbindelse med denne metode. Men hvad der er allermest vigtigt er at du selv bliver indviet i Reiki universet. Indvielsen foregår over fire trin og sikrer at du er i stand til at kanalisere energierne fra universet ude at det slider på din egen balance. Og så er du ellers klar til at praktisere Reiki healing, enten på dig selv eller på de mennesker du arbejder med.

Find dit Reiki kursus på christo.dk.

More articles