Pulverlakering

20 July 2021
Johanne Hansen

editorial

Ting tager tid

Når du står overfor renoveringsprojekter, er der en masse ting, du skal tage stilling til. Der er ingen tvivl om, at ting tager tid, og det oftest er fordi, at man undervurderer. Nogle gange kommer man til at sige ja til ting, som i første omgang måske ikke syntes at tage så lang tid. Og når det så hele kommer igang, indser man, hvad det er for et projekt, man har sat sig ind i. 

Der er oftest ting, man heller ikke tænker som en del af rens renoveringsprojekt, da det måske er nogle af de ting, man glæder sig mindre til. Det er ikke ligefrem tapsering eller andet, man husker tager tid – tværtimod. Det er de sjove sildebens gulve, der skal lægges, man glæder sig til, eller farven på den nye væk – sjælendt arbejdet, der fører dertil. 

Det samme gælder med pulverlakering. Et arbejde, som man sjælendt husker som en del af renoveringen. Men hvad er pulverlakering egentlig, og hvordan og hvorledes, skal man bruge det?

Pulverlakering er det nye

Med pulverlakering gives der nemlig en masse forskellige uanet muligheder, for at man kan få en overflade i for eksempel farver og metallic. Du kan også modtage en form for struktur pulver der giver overfladen en meget flot og smuk glans. 

Pulverlakeringen kategorieres i mange forskellige korrosionsklasser, hvor den højeste klasse betegnes som C5.

Med disse forskellige klasser, kan du selv vælge, hvordan din aluminium og stål skal overfladebehandles. Det betyder, at du kan skabe dit helt eget look. Det er vigtigt, at du også ved, hvem du skal sætte til opgaven især fordi, det oftest skal være en professionel, der udfører behandlingen. 
 
Du kan altid få et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad du går ind til, og hvad prisniveauet ligesom ligger på – så kommer der ingen uheldige overraskelser.

More articles