Få den bedste behandling hos professionel akupunktør i København

04 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du overvejet at prøve en akupunktur behandling? Så kan du få mere information om denne type behandling i det følgende.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en behandlingsform som har rødder tilbage i oldtidens Kina. Inden for de seneste år har den populære og særdeles effektive behandlingsform vundet stort indpas i Vesten på grund af sin gode virkninger, blandt andet i forbindelse med smertelindring og behandling af inflammation.

Kan jeg få tilskud til akupunktur behandling?

Den offentlige sygesikring giver ikke for nuværende tilskud til behandling med akupunktur. Mange private sundhedsforsikringer giver dog tilskud, så tjek eventuelt den sundhedsforsikring du har gennem pensionsordningen på dit arbejde.

Den kendte private forsikringsordning Sygeforsikringen Danmark giver desuden tilskud til akupunktur behandling hos en godkendt akupunktur klinik. Så hvis du vil opnå tilskud til akupunktur behandling handler det om at finde sådan én. Og her kan du med fordel vælge den københavnsk baserede Akupunktur Klinik som du finder centralt beliggende på Søndre Fasanvej i Valby.

Hvem er Akupunktur Klinik?

Akupunktur Klinik er en akupunktør i København som tilbyder flere forskellige slags akupunktur behandling. Hos Akupunktur Klinik opereres med et holistisk sigte. Det betyder at behandlingerne tager udgangspunkt i det hele menneske og har til formål at skabe harmoni og balance i krop og sjæl.

Hos Akupunktur Klinik kan du blandt andet få effektive akupunktur behandlinger mod blandt andet stress, depression, smerter, fordøjelses problemer, allergi, høfeber, muskelspændinger, rygskader, diverse gigt sygdomme og andre inflammatoriske tilstande.

Akupunktur Klinik kan også hjælpe med akupunktur behandling i forbindelse med rygeafvænning eller behandling af andre former for afhængigheds betinget misbrug. Og døjer du med eftervirkninger efter et traume kan Akupunktur Klinik hjælpe dig med beroligende og balancerende akupunktur.

Du kan læse mere om Akupunktur Klinik på hjemmesiden aku-punkturklinik.dk hvor du også kan bestille tid til din første behandling med akupunktur.

More articles