Pak dine varer ind i bobleplast

19 September 2022
admin

editorial

Emballage er en vigtig del af forsendelsen af produkter. Der findes en række forskellige emballagetyper, som hver især har deres egne fordele og ulemper. Hvilken type emballage du vælger til din webshop, afhænger af de produkter, du sender, og hvilken type forsendelse du foretager.

Forskellige former for emballage til forsendelse

Færdige kasser er en god mulighed til forsendelse af tekstiler. De er også velegnede til mange andre typer forsendelse. Bølgepap er særligt velegnet som basisemballage til en række forskellige forsendelser. Det fås i forskellige bredder, lige fra 15 cm til store 220 cm store ruller.

Papkasser findes i alle størrelser og er robuste og holdbare. De giver optimal beskyttelse af indholdet ved forsendelse. Plakatrør eller paprør er velegnede til forsendelse af plakater og lignende.

Kassefyld, som beskytter kassens indhold, består af ESP (Flamingo), Biofill (majs) eller træuld.

Hvad er bobleplast?

Bobleplast er et polstringsmateriale, der er fremstillet af luftbobler af plastik. Bobleplast er let, fleksibelt og kan let opbevares.

image

Bobleplast er et effektivt polstringsmateriale, fordi det kan tilpasse sig den genstand, der sendes, hvilket minimerer bevægelser og giver stødabsorbering. Når du pakker brudstærke genstande, er det vigtigt at bruge et polstringsmateriale som bobleplast for at beskytte dem mod skader.

Hvornår bør jeg anvende bobleplast?

Der er flere gode grunde til at anvende bobleplast – og her kan du læse mere om situationer, hvor du med stor fordel kan bruge det alsidige materiale.

– Ved forsendelse af skrøbelige genstande

– Når du pakker genstande, der skal polstres

– Når man ønsker at minimere varernes bevægelse under forsendelsen

Bobleplast er et alsidigt emballagemateriale, der kan bruges på mange forskellige måder. Hvis du er på udkig efter en effektiv måde at beskytte dine genstande under forsendelse, kan du overveje at bruge bobleplast.

Du kan læse meget mere, og bestille billigt bobleplast online i shoppen på hjemmesiden billigemballage.dk.

More articles