Find de stærkeste gulvafhøvling priser hos lokalt gulvfirma

21 July 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er dit gulv bulet, fyldt med dybe revner, eller måske dækket af et tykt lag lak eller fernis? Så kan du faktisk kun få det flot igen med en gulvafhøvling. Hvis dit gulv har været udsat for indtrængende fugt. For eksempel i forbindelse med en vandskade, kan der være opstået så store revner, buler og forskydninger i træværket at en gulvafslibning ikke vil være tilstrækkelig.

Med en gulvafslibning har du ikke en chance for at udligne niveau forskelle eller udligne buler, endsige fjerne hård lak eller tung fernis. Her vil en grundig og effektiv gulvafhøvling være på sin plads. Og en sådan skal altid udføres af en professionel gulvmand.

Hvor får jeg de bedste gulvafhøvling priser i København?

Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på afhøvling af dine gulve, men heller ikke ønsker at gå på kompromis med dine høje standarder, kan du med fordel vælge DBF Gulvservice som dit gulvfirma.

DBF Gulvservice har over tyve års erfaring med afhøvling og afslibning af gulve samt efterbehandling med forskellige materialer så som lak, sæbe eller olie. De dygtige gulvmænd hos DBF Gulvservice er altid up to date med de seneste metoder og materialer inden for behandling af trægulve og har samtidig den rutine og det håndelag som skal til for at opnå et flot og holdbart resultat.

Når du vælger at lade DBF Gulvservice udføre afhøvling af gulve i din bolig er du således garanteret smukke gulve med en jævn og ensartet overflade, fri for skrammer, revner og buler. Med DBF Gulvservice får du samtidig en kompetent service fra en faglært håndværker som kan yde kvalificeret rådgivning omkring alt fra valg af efterbehandling til fremtidig vedligeholdelse af dit gulv. Og derfor kan DBF Gulvservice yde flere års garanti på nybehandlede trægulve.

Du kan læse mere, og booke tid til en gulvafhøvling i København, på

More articles