Gulvafslibning – Gør den store forskel

26 July 2020
Athene Eriksen

editorial

Gulvafslibning – Kvalitetscheck til dit hjem 

Dine gulve kan nogle gange, blive et overset aspekt af dit hjem. Mange har så travlt med det interiør som fylder rummene, at de glemmer den essentielle kvalitet af deres bolig.

Dine gulve er det mest omfattende møbel som eksisterer i dit hjem og vedligeholdelsen af dette, er derfor fundamental for udtrykket heri. Igennem hverdagens strabadser, vil disse ofte modtage slid som årene går.

Derfor er det vigtigt at tage sig tiden, til at vedligeholde standarden af sin bolig og vi er her for at hjælpe dig. Med mere en 20 års erfaring, er kærligheden for godt håndværk, samt tekniske finesser, gået ned igennem generationerne. Vi kan derfor garanterer dig flotte og professionelle resultater, baseret på dine ønsker og specifikke type af træværk. Har du brug for en mere omfattende behandling som en afhøvlning, så kan vi også sagtens assistere dig i dette.

Vi benytter kun det bedste maskineri som findes på markedet, for at sikre dig et resultat som du vil værdsætte, mange år ud i fremtiden. 

Vi tager os naturligvis også af efterbehandlingen. Fremgangsmetoden for dette, er baseret på dit individuelle ønske for udseendet og typen af træ. De typer efterbehandling vi kan tilbyde inkluderer: lak, olie, lud samt sæbebehandling. På den måde er alt er specielt tilpasset, til netop dit hjem. Imidlertid kan vi tilbyde dig gulvslibning på alle gulvtyper, inden for følgende kategorier:

  • Gulve behandlet med fernis
  • Gulve som er malede eller trænger til et skift af overfladebehandling (eks. ny farve)
  • Gulve skadet af mange års slitage
  • Gulve med dybe ridser og mærker
  • Gulve med synlige søm
  • Gulve som er skæve og skal rettes op

Inden påbegyndelsen af dit renoverings-projekt, tager vi altid gerne ud og ser dine gulve, så vi kan give dit en professionel vurdering af tilstanden og dermed den mest hensigtsmæssige behandling. 

Ønsker du at vide mere om gulvafslibning og dine muligheder for dit hjem? Så kan du med fordel se mere på Gulvafslibning-priser.dk’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information omkring emnet: https://gulvafslibning-priser.dk/ 

More articles