Hvem bør du hyre til speciallavede ståltrapper?

08 juli 2021
Silje Hansen

Når det kommer til opgaver, hvor der skal arbejdes med stål, så er det langt fra alt, man selv kan kaste sig over. Det vil du helt sikkert også opleve, hvis du har brug for hjælp til at få lavet en ståltrappe. Spørgsmålet er bare, hvem du skal række ud til og hvorfor. Det får du flere bud på herunder. 

Hyr en smed til at lave ståltrapper 

En smed er og bliver den rette fagperson til at tage sig at stålkonstruktioner. Det betyder også, at du kan få hjælp til at bygge en ståltrappe, hvad end der er tale om en flugtvejstrappe, brandtrappe, halvsvingstrappe, vindeltrappe, spindeltrappe eller noget helt sjette. Du kan naturligvis forvente, at din lokale smed kan hjælpe med den trappe, som passer til lige præcis det sted, hvor du mangler en til at forbinde to forskellige etager. 

Når du samarbejder med en smed, så kan du også få hjælp til at få trappen monteret. Det er nemlig noget af en større opgave, da det er alfa og omega, at trappen monteres korrekt, så sikkerheden også er i top og kan holde til belastning, når den tages i brug. 

En tredje ting som også taler for at hyre en smed til ståltrapper er, at smedefirmaer ofte har en tegnestue tilknyttet. Smeden kan derfor også hjælpe med at tegne trappen, så den kan passer til lige de mål, der er ved dig. 

Hvordan vælger du en smed? 

Når du skal hyre en smed, så start gerne med at søge lokalt. Det gør søgeprocessen mere overskuelig for dig. Som det næste kan du undersøge, om ståltrapper er blandt de opgaver, smeden har særlig erfaring med. Det kan nemlig have noget at sige for, hvor godt et produkt og håndværk, du får leveret.

Hvis du vil undersøge den hjælp, du kan få ved et smedefirma, så begynd gerne din søgning her. 

Flere Nyheder