Trænger dit hus til maling?

08 December 2019
Lykke Holzmann Søby

editorial

Hvis du lige har købt dit hus, kan det være svært at vide hvornår det sidst blev malet. Du kan dog prøve at spørge sælgerne for at planlægge, hvornår dit hus har brug for en ny omgang maling. Kvaliteten og typen af ​​maling, der blev brugt, hvor mange lag der blev brugt, og den anvendte farve, har alle indflydelse på levetiden.

Det er også vigtigt at kende den sæson, hvor dit nyligt erhvervede hus blev malet, da vejrforholdene kan påvirke hvor længe malingen holder.

Samlet set holder maling i høj kvalitet med lysere nuancer længere, især hvis huset er blevet malet af professionelle malere. Med hensyn til malingstyper er 100 procent akrylmaling bedst, da den ikke falmer derfor holder længere.

Udvendig vedligeholdelse

Når vi taler om udvendig vedligeholdelse af dit hjem, taler vi om forebyggende vedligeholdelse og identificering af problemer, før det går galt. Hold regelmæssigt øje med dit hus udvendigt for at se tegn på revner, slid og slitage. Du bør holde øje med insekt- eller gnaverangreb, råd, fugtighed og skimmel.

Hvis du ser nogen af ​​ovenstående ting, skal du handle i overensstemmelse hermed for at sikre, at dit malingen holder længere. Desuden er du nødt til at vedligeholde dine vægge ved regelmæssigt at vaske snavs og mos væk.

Skader fra vejret

Vejret og klimaet kan også have en stor indflydelse på malingen og påvirke, hvor længe det holder. For eksempel, hvis dit hjem ikke beskyttes af træer, kan malingen forsvinde hurtigere end et hjem omgivet af træer.

Hvis du er i et område, der oplever intense storme og barske vintre, bliver malingen sandsynligvis slidt hurtigere.

Hvornår er det rigtige tidspunkt at male huset udvendigt?

Årsagen til, at du aldrig har set nogen maler deres hus om vinteren er at man ikke kan male i enhver sæson.

Så hvorfor er det, at stort set al udvendigt malearbejder udføres om sommeren? Det er blandt andet fordi malingen tager for lang tid om at tørre hvis der er frost, vådt og kulde udenfor.

Vent derfor til forår og sommer med at friske husets farver op. For flere gode råd om hvornår huset skal males, spørg din Maler i Holbæk

 

More articles