Mangler du en effektiv maler i Helsingør?

27 November 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

Det er altid et stort projekt at få malet din bolig – hus eller lejlighed. Måske er du lige flyttet i nyt, der trænger til en kærlig hånd? Måske udlejer du flere lejligheder, der løbende skal vedligeholdes og males? Lige meget hvad dit projekt er, så er det vigtigt at have en dygtig maler, som du kan stole på. Én der tilbyder en god pris, som har stor ekspertise og som altid udfører kvalitetsarbejde. 

Hvordan vælger du en maler?

Står du overfor at skulle finde en maler, som kan tage kærlighed hånd om din bolig og virkelig få dine vægge og lofter til at fremstå flotte? Når du søger online og finder frem til forskellige malerfirmaer, skal du faktisk se nærmere på andre faktorer end lige prisen. 

1. Anmeldelser og anbefalinger – undersøg altid, hvad andre siger om firmaet, før du vælger det. Tilfredse kunder er ofte det bedste tegn på god kvalitet og god service. 

2. Services – tjek altid efter, hvilke slags services maleren kan udføre. Nogle malere specialiserer sig måske i at male nybyg eller i at male lejligheder. Nogle kan have mere erfaring med maling af huse udvendigt.  

3. Garanti – se gerne efter, om maleren rent faktisk tilbyder en form for garanti på sit arbejde. Det er træls at stå et par måneder efter og alt malingen skaller af, fordi der ikke er malet med den rette type maling eller en af god nok kvalitet. 

4. Betingelser – du bør helt klart undersøge firmaets betingelser. For hvordan står du f.eks. stillet, hvis maleren ikke bliver færdig til tiden, eller hvis du ikke er tilfreds med det udførte arbejde?

Find en dygtig maler i Helsingør 

Malerkanonen udfører malerarbejde på hele Sjælland og derfor også i Helsingør og omegn. Firmaet et kendt for deres gode service og deres høje kvalitet. De udfører alle typer maleropgaver og tilbyder altid 3 års garanti på alt udført arbejde samt tilfredshedsgaranti. Det sidste betyder, at du først betaler, når du er tilfreds. 

Læs mere om denne maler i Helsingør.

More articles