Hvordan kan jeg komme i alkoholbehandling?

Der er flere måder, hvorpå du kan komme i en effektiv alkoholbehandling med indlogering på Behandlingscenter Stien. Du kan blive henvist af en læge og få bevilling til opholdet gennem offentlige instanser.

Der er også mange misbrugsramte personer som får betalt opholdet gennem deres private sygeforsikring, eller får behandlingen finansieret af arbejdsgiver. Og endelig kan du vælge selv at betale for din alkoholbehandling af egen lomme hvis du ikke ønsker at blande andre ind i sagen.

Hvordan foregår en alkoholbehandling på Behandlingscenter Stien?

En alkoholbehandling på Behandlingscenter Stien er inklusive indkvartering på centeret. Du vil blive indskrevet til et forløb af typisk fem ugers varighed. Et behandlings forløb består som regel af terapi, individuelt såvel som i grupper.

Under forløbet vil du forventes at deltage i diverse pligter og varetage forskellige arbejdsopgaver som er med til at danne grundlag for en normal tilværelse. Der vil altid være dygtige og erfarne misbrugskonsulenter til rådighed hvis du har brug for at snakke.

En misbrugskonsulent på Behandlingscenter Stien er som regel selv en tidligere misbruger som har gennemgået et lignende behandlings forløb. Det betyder at din misbrugskonsulent kan relatere til dine problemer og kvaler, og vil kunne yde dig kvalificeret og empatisk bistand igennem dit forløb.

Opfølgende forebyggelse af tilbagefald

Når du behandlings forløb på Behandlingscenter Stien er overstået vil du ikke blive overladt til dig selv. Du vil få tilknyttet en fast mentor i form af en af de kompetente misbrugskonsulenter.

Du vil altid kunne rådføre dig med din mentor, lige som du kan søge støtte ved gruppe møder i dit lokal område. Og du vil selvfølgelig altid kunne hente rådgivning og vejledning hos Behandlingscenter Stien hvis du kommer i tvivl eller føler dig usikker i hverdagen.

Hvis du ønsker at tjekke ind til en alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien kan du få yderligere information på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.