Derfor er massage godt

04 May 2022
Steffen Hansen

editorial

Massage har mange fordele, både fysiske og psykologiske. Den kan forbedre blodcirkulationen, mindske stress, lindre muskelspændinger, fremme afslapning og hjælpe med at lindre generelle smerter i din krop. Desuden kan massage også styrke dit immunforsvar og forbedre dit humør.

Der er mange fordele ved massage, som du kan drage nytte af. Læs med i dette indlæg og lær mere om massage.

 

massage

 

Forskellige former for massage

Der findes mange forskellige former for massage, fra sportsmassage til hot stone-massage og aromaterapi. Afhængigt af dine behov og præferencer vil du måske prøve en eller flere af disse forskellige typer. Nogle mennesker finder, at det kan være gavnligt at inkorporere forskellige teknikker i forbindelse med specifikke tilstande eller situationer.

Hvis du f.eks. lider af muskelømhed kan du måske prøve en dybvævsmassage efterfulgt af en massage med varme sten.

 

Fordelene ved massage

Der er mange fordele ved massage. Uanset om du har kroniske smerter og spændinger, ønsker at forbedre dit generelle helbred eller blot ønsker at slappe af og afstresses, kan regelmæssig massage hjælpe dig. Massage har vist sig at reducere kortisolniveauet i kroppen.

Massage kan bidrage til at reducere kortisolniveauet og fremme afslapning. Ud over at reducere stress kan massage også hjælpe med at forbedre cirkulationen. Dårlig cirkulation kan føre til mange problemer, herunder træthed, kulde hænder og fødder, åreknuder og endda cellulite.

 

Hvor ofte bør du få massage?

Hyppigheden af dine massagebehandlinger afhænger af forskellige faktorer, herunder dit behov med massagen, dit budget og din tidsplan. Hvis du er på udkig efter generel afslapning det kan være tilstrækkeligt med en gang om ugen eller hver anden uge. Men hvis du forsøger at løse specifikke problemer, f.eks. kroniske smerter, kan du have brug for at besøge en massageterapeut oftere.

Tal med din massageterapeut om, hvor ofte du bør få massage på Frederiksberg eller i det område, som du bor i.

 

More articles