Få hjælp til administration af parkeringspladser hos dit parkeringsfirma

Er du træt af uvedkommende trafik og parkering på dine private parkeringspladser? Så bør du finde et parkeringsselskab, som kan hjælpe dig med en aftale om professionel parkeringsservice.

Hvilken type parkeringsservice skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilke elementer som skal indgå i din parkeringsløsning, bør du tage et kig på dine parkeringspladser. Ligger de et sted, hvor det er muligt at lave en afspærring, vil det være en god idé at sikre området med hegn og indføre adgangskontrol.

Dette kan gøres ved hjælp af en token, en kode eller en parkeringsbillet, som ved indlæsning aktiverer bomme eller pullerter. På den måde kan du forhindre uvedkommende i at skaffe sig uretmæssig adgang til dine parkeringspladser. Og så behøver du faktisk ikke parkeringsopsyn eller parkeringskontrol.

Hvis dine parkeringspladser ikke således kan afspærres, og du derfor ikke kan anvende den oven for beskrevne form for adgangskontrol, kan du vælge at benytte parkeringsvagter, som kan føre opsyn med dine parkeringspladser og udstede parkeringsbøder til eventuelle parkeringssyndere.

Hvem kan hjælpe med parkeringsopsyn og parkeringskontrol?

Hos UnoPark kan du få tilbudt en aftale om parkeringsservice, som inkluderer parkeringsopsyn ved dygtige og erfarne parkeringsvagter. UnoPark parkeringsvagter er altid veluddannede og trænede til at udføre parkeringsopsyn, og de har selvfølgelig alle de påkrævede beføjelser og lovpligtig hjemmel til udstedelse af bødeforlæg.

Når du vælger en parkeringsopsynsløsning hos UnoPark, sørger UnoPark for den nødvendige skiltning. Med synlig skiltning vil potentielle parkeringssyndere være opmærksom på, at der her føres kontrol med parkeringspladserne. Og dette vil i de fleste tilfælde kunne skræmme dem fra at gennemføre deres forehavende.

Skulle der alligevel optræde uvedkommende parkering på dine parkeringspladser, vil din parkeringsvagt kunne udstede en bøde. Og UnoPark skal nok sørge for at inddrive det skyldige beløb.

Du kan kontakte UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk for en uforpligtende dialog om dine muligheder.