Køb brugte biler hos forhandlere online

04 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle købe dit livs første bil? Så har du sikkert allerede gjort din research grundigt. Det er en stor beslutning at købe bil, og den skal ikke overlades til tilfældighederne. Du har måske gnavet dig igennem tykke, glittede brochurer fra bilforhandlere, som står på tæer for at få lov at sælge dig en af de seneste nye modeller i udstillings vinduet. Og du har muligvis allerede udset dig en favorit, som på alle parametre matcher dine ønsker til model og type, benzin økonomi og andre features.

Men når det kommer til prisen, vil du sikkert nok synke en ekstra gang. Nye biler i Danmark er nemlig helt utroligt dyre, hvilket ikke mindst skyldes de høje afgifter og skatter, som skal lægges oven i nyprisen. Du vil med stor sandsynlighed ikke kunne finansiere købet af den nye bil uden at skulle gældsætte dig.

De færreste almindelige førstegangs bilkøbere vil kunne betale en ny bil kontant. Selv hvis du kunne, ville det næppe kunne betale sig for dig. Bilens værditab starter nemlig det øjeblik du kører ud gennem porten fra forhandlere – og det stopper ikke før bilen har mellem tre år fem år på bagsmækken.

Køb brugt bil og spar mange penge

Der er således en vis mængde fornuft i at tage et kig på brugtvogns markedet inden du optager et dyrt bil lån for at købe ny bil. Når du vælger at købe din nye bil brugt, kan du nemlig drage fordel af det oven for omtalte værditab. Du vil nemlig kunne få en brugt bil af yngre dato til en brøkdel af bilens nypris – og måske endda få en masse smart ekstra udstyr oven i købet!

Du kan finde et stort udvalg af annoncer for brugte biler fra nogle af landets største forhandlere online på https://www.biltorvet.dk/ 

More articles