Hvordan pakker man en oplevelse ind?

06 January 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo ikke så besværligt, hvis man skal pakke et smykke eller lignende ind, som man gerne vil give som gave.

Det er først mere bøvlet, når man når op til de større sager, som der skal pakkes ind, hvis de også skal flyttes, og de ikke i omridset og formen må afsløre, hvad det er for en type gave, man har med at gøre med her – og indpakningen ikke må gå op undervejs. 

Men i sidste ende skal det nok kunne lade sig gøre.

Med en oplevelse kan det være lidt svære, for man kan ikke fysisk pakke hele oplevelsespakken ind, da den som regel er ude i den fysiske verden i stort omfang, og andre også skal have glæde af den samtidig på egen hånd.

Heldigvis kan man nu om dage få gavekort til ens oplevelse, så kan man give den slags, som der er nemt at pakke ind, men det er altid tilfældet, så der eksisterer sådan noget.

image

Lav din egen indpakning til oplevelser

Lad os så sige, at du gerne vil give nogle oplevelser i Århus som gave til en ven eller veninde, hvor der måske ikke findes noget, man kan give som bevis på, at man har en gave hertil.

Så må man selv være kreativ.

Man kan lave den lette og lidt kedelige løsning at skrive det på et papir eller et lykønskningskort, hvad man giver.

Men man kan også give et hint til, hvad man skal lave, hvor man har pakket en lille fysisk ting ind, som der repræsenterer den oplevelse, man skal ud på.

Er man rigtig kreativ, så kan man gøre det som ud som en skattejagt, hvor man skal forskellige steder rundt og hen i en gættekonkurrence af en art for at nå frem til, hvad oplevelsen går ud på.

Og så kan man endelig overraske vedkommende på dagen foran oplevelsens begyndelse, så man kan udnytte gaven, mens man får den.

Så er der heller ikke besvær med at pakke noget ind.

More articles