Bosch varmepumper – billig og effektiv opvarmning

08 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Går du og leder efter måder, hvorpå du både kan spare penge og støtte den grønne omstilling? Så er der masser af muligheder, hvis du er husejer.

Du kan  med fordel kigge på familiens forbrug af varme. Her vil der være mange muligheder for at opnå store besparelser, og samtidig give husstanden en grønnere og mere klima venlig profil. Du kan for eksempel udføre energi optimering af selve boligen.

Dette gøres ved hjælp af tiltag så som efterisolering af tag og ydermure således at huset holder bedre på varmen. Dette tiltag kan eventuelt suppleres med isolerende ruder i husets vinduer. Og ønsker du virkelig at flytte nålen for alvor kan du skifte dit gamle olie eller gas fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

Hvad er fordelene ved at skifte til en varmepumpe?

Du ser faktisk udelukkende fordele ved at gå fra fyr til varmepumpe. Først og fremmest er der den klimamæssige gevinst. Med en varmepumpe, som er en del mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end et gammelt udtjent fyr, kan du reducere dit globale CO2 aftryk ganske mærkbart. Det betyder at du kan tage lange varme bade og fyre godt op for varmen i løbet af de lange kolde vintermåneder med god samvittighed over for vores alle sammens grønne klode – og over for din pengepung.

Med en luft til vand varmepumpe sparer du nemlig op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter til opvarmning af boligen. Du slipper samtidig for at skulle fylde brændstof på i tide og utide. Og en luft til vand varmepumpe er en del mere driftsikker end et gammelt udtjent fyr.

Køb en Bosch varmepumpe hos Dansk Varme ApS

Du kan med fordel lade Dansk Varme ApS hjælpe dig med at finde din nye varmepumpe – læs mere på https://danskvarme.dk/bosch-luft-til-vand-varmepumper/ 

More articles