Gulvafslibning i Hillerød i den rigtige rækkefølge

10 April 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når der skal slibes gulve af træ ned i Hillerød, så er det ustyrligt vigtigt, at man husker at gøre det med den rigtige fremgangsmetode og med det rette værktøj.

Vi mener sådan set ikke, at man husker at slibe gulvene ned i husene efter rækkefølge, for et gulvafslibningsfirma kommer selvfølgelig kun ud til dem, der har hyret dem til at slibe deres gulve ned.

Og når vi nu er ved professionelle gulvafslibere i Hillerød, som du kan finde her: https://gkservice.dk/gulvafslibning-hilleroed/

så er det også ensbetydende med, at du ikke selv skal slibe gulvet ned som privatperson. Du ejer næppe det rette værktøj til at gøre dette, og du ved sikkert heller ikke, hvordan den rette metode og fremgangsmetode er.

Alligevel vil vi lige forklare lidt om måden, man sliber trægulve ned i den rigtige rækkefølge, så du kan betragte de erfarne gulvafslibere gøre det samme.

Man afgrænser det område, der skal slibes ned, som ofte er hele gulvet af træ i et lokale, og så sørger man for at komme rundt i alle hjørner og kanter og starte i én ende og slutte i den anden ende, så man ikke tager gulvarealet i pletvise arealer.

Selvfølgelig kan man altid bagefter se, at resultatet af en gulvafslibning er blevet flot og pænere end før, det blev slebet ned, men når man sidder nede på alle fire som håndværker, kan man stirre sig blind i gulvets overflade. Derfor ved gulvafsliberen, hvordan de bevæger sig korrekt frem, så de ikke misser et område at slibe ned.

Bagefter skal der lægges en god efterbehandling, hvis trægulvets slibning skal komme til sin ret.

Her kan man sammenligne det med, når man maler et lokale på gulvet: Sørg for, at man ikke maler sig ind i et hjørne, man ikke kan komme ud af, for man må nemlig heller ikke betræde et gulv, der lige er blevet efterbehandlet med enten lud, olie eller lak.

I den sammenhæng skal der gerne gå nogle timer eller endda et helt døgn, før man må træde på gulvet igen.

Men som sagt: Det skal du ikke gøre selv. Lad de anførte gulvafslibere gøre jobbet for dig.

More articles