Vær omhyggelig med at vælge den rigtige seng

28 April 2021
Lotte Hindsberg

At finde den helt rigtige seng du skal bruge 1/3 del af dit liv i, er vigtigt for dit velvære resten af tiden. Derfor er det en god ide at sætte godt med tid af, så du finder den helt rigtige. Den rigtige seng er meget forskellig fra person til person.

Hvad der er den rigtige seng for mig behøver ikke være den rigtige for dig. Det er også årsagen bag at man skal købe 2 enkelt senge i stedet for en stor dobbeltseng ud i en.

Inden du køber en ny seng er det vigtigt at få afklaret dit behov. Er du i tvivl er der god hjælp at hente af fagfolk i din lokale butik, der lever af sælger senge.

Du kan se flere senge her https://norliving.dk/shop/frontpage.html.

Forskel på mænd og kvinder

Når der skal vælges en ny seng til det fælles soveværelse, er det en god ide at i hver især finder den seng der passer til jer. Alene det at der er forskel i størrelse og vægt betyder, at der vil være forskel i hvilken seng i hver især skal vælge. 

Når i har valgt seng, er det ligeledes vigtigt at i giver kroppen tid til at vende sig til den nye seng. Mange butikker der sælger senge har en byttepolitik, hvor det er muligt at afprøve sengen i op til et par uger, samtidig med at der er fuld returret. Passer sengen ikke kan den leveres tilbage og du kan enten købe en anden eller få pengene tilbage.

Noget af det du skal være opmærksom på når du køber en ny seng er hvordan du ligger i sengen. Som udgangspunkt skal du ligge ret og de brede steder, som skulder og hofter, skal falde ned i madrassen og ryggen skal hvile, men den skal ikke synke ned i madrassen.

More articles