Bestil en ny massagebriks online

08 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Arbejder du som massør, kiropraktor, fysioterapeut, osteopat eller anden form for kropsbehandler? Så bør du anskaffe en solid og stabil massagebriks til din klinik eller praksis.

Hvorfor skal jeg investere i en massagebriks?

Måske tænker du at den massage, du tilbyder, sagtens kan udføres på et almindeligt leje. Det kan for eksempel være en gammel seng, eller en madras på gulvet. Det kan også være at du er i besiddelse af en billig mobil massagebriks som kan anvendes til formålet – den knirker godt nok lidt og er måske ikke 100% stabil, men hvad gør det hvis massagen er god.

Men her skal du tænke på at din klient hurtigt kan komme til at føle sig utryg under massagen hvis ikke lejet er stabilt. En utryg massage klient vil ikke være i stand til at tage imod massagen på optimal vis, men vil spænde op og dermed ikke få noget ud af behandlingen. Og så har du en utilfreds klient som har fået en dårlig oplevelse i stedet for smertelindring og afspænding.

Dertil kommer at en dårlig massagebriks er lig med dårlig ergonomi. Hvis ikke din massagebriks er udstyret med muligheder for justering og indstilling af lejet vil du risikere en uhensigtsmæssig arbejdsstilling som kan gøre dig træt og medføre skader på din egen krop. Derfor bør du vælge en massagebriks som kan justeres i højden, og som minimum er udrustet med justerbar hovedstøtte – og også gerne armlæn.

Hvilken massagebriks skal jeg vælge?

Den gode nyhed er at en god og stabil massagebriks ikke behøver at koste en formue. Hos Altermed Wellness kan du erhverve dig en lækker massagebriks med alle de påkrævede indstillings og justerings muligheder uden at du behøver at vælte dit budget. Du kan se det store udvalg af billige brikse i høj kvalitet på altermed.dk.

More articles