Køb din nye VW brugt

06 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens nye bil være en Volkswagen? Så bør du overveje at finde en brugt model.

Hvad er fordelen ved at købe en brugt VW?

Den helt store fordel ved at købe familiens nye Folkevogn i en brugt version er selvfølgelig prisen. Skal du ud og købe en VW som er helt frisk fra fabrikken får du også lov at betale ved kasse et.

Nye biler i Danmark er generelt dyre i anskaffelse hvilket i særdeleshed skyldes de høje afgifter som pålægges nye biler af den danske stat. Da Volkswagen i forvejen ikke tilhører det billigste bil mærke kan prisen hurtigt komme op i et leje hvor du er nødt til at optage et dyrt bil lån for at kunne finansiere dette køb.

Er du og din familie ikke klar til at gældsætte jer yderligere lige nu kan det godt være lidt af en bet at skulle anskaffe en fabriksny VW. Og derfor kan I med stor fordel kigge mod det bugnende brugtvogns marked. Da Volkswagen er et populært bil mærke i Danmark, og har været det igennem mange årtier, vil du sagtens kunne finde en brugt Folkevogn i fin og køreklar stand.

Når du køber din nye Volkswagen brugt vil du kunne få bilen til en brøkdel af nyprisen. Og den vil stadig have masser af gode år tilbage i sig – i hvert fald hvis du køber den hos en autoriseret forhandler.

Find din nye brugte VW online

Du bør altid købe brugt bil hos en brugtvogns forhandler med et solidt renomme. På den måde kan du sikre at din nye brugte bil er i tip top stand. Du kan oven i købet være så heldig at fabriks garantien stadig er gældende. Og du kan være sikker på at din forhandler kan rådgive dig i forhold til valg af Volkswagen model.

Find brugt VW på https://www.biltorvet.dk/bil/vw/id-4.

More articles