Tre liverpoolkampe der er værd at rejse efter

19 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Er du vild med Liverpool FC, har du måske allerede styr på alle de kampe, som de skal spille. Måske endda også dem, der ville være værd for dig at rejse til England for at se. Hvis ikke kommer vi her med tre bud på kampe, der er værd at rejse efter. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af rejsebureauet Fodboldpakker. De arrangerer en række forskellige rejser for at se forskellige sportskampe, dog primært fodbold. I løbet af efteråret og vinteren har de derfor også en række kampe, hvor Liverpool FC møder nogle af deres største konkurrenter. Læs mere på https://www.fodboldpakker.dk/fodboldrejser/liverpool-fc/ 

1. Liverpool FC mod Southampton FC

I slutningen af november spiller Liverpool FC Premier League kamp mod Southampton FC på Anfield Stadion. Det bliver helt sikkert et brag af en kamp, og du har stadig mulighed for at få billetter gennem fodboldpakker.dk. 

Kun tre dage før skal Liverpool FC spille en Champions League kamp mod Porto. Har du mulighed for at rejse i længere tid, kan du gennem fodboldpakker.dk købe en rejse, hvor du får billet til begge kampe. Dermed kan du opleve to store kampe på den samme rejse. 

2. Liverpool FC mod Atletico Madrid

I starten af november skal Liverpool FC spille kampe mod Atletico Madrid. Det er en Champions League kamp, og du er helt sikkert sikret god underholdning, lige meget om du er derhjemme eller sidder på stadion. Men hvorfor ikke få oplevelsen med at sidde på stadion? Det vil da gøre kampen til en, som du aldrig glemmer. 

3. Liverpool FC mod Aston Villa FC

I midten af december har du mulighed for at se Liverpool FC spille på hjemmebanen Anfield, når de møder Aston Villa FC i en Premier League kamp. Booker du gennem fodboldpakker.dk, har du fire dage efter også mulighed for at se Liverpool spille en anden Premier League kamp mod Newcastle United FC. 

More articles