Få hjælp til tandsmerter hos din tandlæge i Aarhus

20 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Går du rundt med tandsmerter, og tør du ikke gå til tandlæge? Så bør du faktisk se at komme af sted. Din tandlæge kan nemlig hjælpe dig med at udbedre skaderne.

Få hjælp til ødelagte tænder hos din lokale tandlæge

Selv om tandlægens fremmeste opgave er af forebyggende karakter, vil din tandlæge sagtens kunne hjælpe dig i tilfælde af at du eksempelvis har brækket eller flækket en tand, eller at en syreskade har udviklet sig til karies (huller i tænderne). I mange tilfælde vil en tand kunne repareres og genopbygges, eller et overfladisk hul lappes ved hjælp af plast fyldning.

Hvis din tand er så ødelagt som følge af karies, at kronen ikke står til at redde, vil din tandlæge kunne file tanden ned til en konisk spids og derpå montere en kunstig tandkrone. Og skulle tanden være flækket fra krone til rod, eller er der opstået alvorlig betændelse som har ødelagt tanden fuldstændig, kan din tandlæge fjerne den og erstatte den med et såkaldt tandimplantat.

tandlæge aarhus

En betændt tand nerve kan ordnes med en rodbehandling, ved hvilken tandroden og nerven fjernes og tanden efterlades intakt. Og har du en visdomstand, der volder problemer, kan denne fjernes enten kirurgisk eller ved udtrækning hos din tandlæge.

Hvor kan jeg finde en dygtig tandlæge i Aarhus?

Uanset om du ønsker forebyggende tandbehandling i form af tand eftersyn og tilhørende rensning af tænder og tandkød, eller om du har problemer med dine tænder, kan du få hjælp hos TandlægeCenteret Clemens Torv.

TandlægeCenteret Clemens Torv er en aarhusiansk baseret tandlægeklinik med central beliggende på Clemens Torv i Aarhus. Hos TandlægeCenteret Clemens Torv finder du udelukkende dygtige og erfarne tandlæger, klinikassistenter og tandplejere samt state of the art tandlæge udstyr til undersøgelse og behandling.

Du kan læse mere, og bestille tid til tandbehandling hos TandlægeCenteret Clemens Torv, via hjemmesiden clemenstand.dk.

More articles