Opbevaring af børneting hos andre kan være en praktisk fordel

10 December 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Som start kan det være smart at sørge for at have et arsenal af muligheder og funktioner til at opbevare ting derhjemme, og det kan være både ved at have et børneværelse til de helt små unger, og så kan man have foldekasser fra Aykasa til at have sagerne i, når man skal bruge dem.

Dem kan man så stille inde i rummet, så man har et system over de børnesager, men til de ældre børn kan man også give dem nogle af disse foldekasser, så de kan lave deres eget system og stille disse foldekasser nogle steder, hvor der er plads, så de ikke står fremme og fylder.

Men i og med, at de kan foldes sammen, så kan man også have en del af dem liggende både som reserver, men også til at tage med til andre på en nem måde, hvis man vil sørge for at have brugbare børneting hos dem.

Hvem skal man have børneting hos?

Det kan være som en engangsting, hvis man nu har et meget opmærksomhedskrævende barn, der hele tiden vil afbryde de voksne med leg, mens de er på besøg hos nogle venner, så man tager en foldekasse med legetøj med til dem ved besøget.

Men det kan også være af den mere permanente art, hvis man nu ved, at man kommer til at besøge disse mennesker tit – eller de ligefrem bor i nærheden og ofte hjælper til med pasningen af børnene – fordi man er relateret til dem.

Sådan noget kan være ens forældre, altså børnenes bedsteforældre, så man har nogle sager liggende hos dem, så der både er legetøj, men så der også er mulighed for at skifte ble på dem, både når man er på besøg hos dem, men også hvis de skal passe barnet eller børnene, så man ikke skal tage halvdelen af ens hjem med hver gang.

More articles