Hvorfor skal jeg købe en Kia?

10 May 2022
Astrid Pedersen

editorial

Der er mange gode grunde til at investere i en bil fra den koreanske bil producent Kia Motors. Med en Kia får du en forholdsvis billig bil, som kan det den skal, nemlig transportere dig og din eventuelle familie sikkert rundt i hverdagen.

Kia Motors står bag en lang række spændende modeller – og du vil med sikkerhed kunne finde en Kia som matcher dine ønsker og din families behov. Blandt de mere populære Kia modeller finder vi Kia Picanto, Kia Ceed og Kia Rio, men også Kia Carens, Kia Carnival, Kia XCeed, Kia Magentis, Kia Niro, Kia Optima, Kia Sportage, Kia Stinger, Kia Stonic og Kia Venga er meget godt med.

Faktisk er Kia biler så populære på det danske bilmarked at du kan købe dem over hele landet. Og da Kia biler har befolket de danske veje igennem flere årtier vil du også kunne finde et bredt udvalg af disse på det bugnende marked for brugte biler i Danmark.

Kia Vordingborg

Få mere bil for pengene med en brugt Kia

Selv om Kia ikke hører til i den dyreste ende, er der alligevel penge at spare ved at købe din nye Kia brugt. Kia biler er, i lighed med andre biler som sælges i Danmark, belagt med høje skatter og afgifter som sender prisen på en ny Kia lodret i vejret.

Til gengæld taber din spritnye Kia det meste af sin nyværdi i løbet af de første leveår. Og når bilen er tre til fem år gammel vil du kunne erhverve den til en brøkdel af dens nypris.

Derfor giver det mening at finde en brugt Kia i stedet for en ny en af slagsen. Du sparer penge, og får samtidig en bil som kan holde sig sikker på vejen i mange år fremover.

Du kan finde din nye, brugte Kia i Vordingborg hos Max Due A/S – læs mere på maxdue.dk.

More articles