Prøv at skabe en lysinstallation med Flos glo ball s2…

27 May 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

… for vi garanterer dig, at skabningen – hvordan end den kommer til at tage sig ud – vil blive noget, der får folk til at dreje deres hoveder i beundring, når de ser, hvordan du har udnyttet lyset, opsætningen, kombinationen med flere af samme eller andre lamper af typen flos glo ball s2.

Du kan for eksempel, for lige at give dig lidt inspiration, sætte forskellige pærer af diverse af samme slags i Flos Glos Ball S2-lamperne, som du har sammensat, så de peger i forskellige retninger, er opsat i forskellige højder eller måske ligefrem er klumpet sammen.

Så kan de give nogle forskellige skær, så det føles som om, man er dækket ind i et gigantisk lysbad, og man får en ud af kroppen-oplevelse, så man fortaber sig i denne lysinstallation og får forskellige oplevelser ud af den, om man står tæt på den eller befinder sig længere væk.

Oplevelsen kan stige og dale i intensitet på den måde, og en anden metode til at være kreativ med den her lysinstallation kunne være ved at sætte en timer på, der løbende enten i rotation eller helt tilfældigt dæmper og øger lyset i den.

Er du helt derude, hvor du sammensætter forskellige instanser, der kan påvirke forskellige sanser, så kan du jo gennem nogle højttalere inde blandt alle disse Flos Glo Ball S2-lamper, så der både bliver noget, der påvirker øjnene, men også ørerne.

Og man skal slet ikke kimse ad den oplevelse, det kan give på sindet og føles på kroppen ved at fortabe sig og fordybe sig i denne lysinstallation.

Du kan sætte denne op i det offentlige rum i forbindelse med noget gadekunst, og her skal du selvfølgelig huske at have tilladelse til at stille denne op.

Måske får du endda lov sammen med andre eller alene, at du kan få den med ind som en del af en udstilling på et museum. 

More articles